Everything about diş beyazlatma

Wiki Article

Diş beyazlatma
Açiklanan diş beyazlatma Hakkinda 5 Kolay Gerçekler
Hakkinda diş beyazlatma
dis
diş beyazlatma Herkes Için Eglenceli Olabilir
Detaylar, Kurgu ve diş beyazlatma
diş beyazlatma






dibeyazlatma53024


Çoğu zaman kişiler dişlerdeki sararmalardan profesyonel yöntemlerle kurtulur ancak bu tür tedavilerin etkisini göstermesi biraz zaman alır ve aynı zamanda pahalıdır. Dişlerinizi temizlemek istiyorsanız, evde otururken kullanabileceğiniz harika ev ilaçları vardır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the very best YouTube encounter and our hottest characteristics. Learn more

En çAlright tercih edilen doğal diş beyazlatma yöntemi limon ve karbonat karışımıdır. Karbonatla limonu karıştırıp macun haline getirin.

Diş taşı temizliği temelde bir diş beyazlatma uygulaması değildir. Bu uygulamada diş etleri ile dişlerin birleştiği bölgelerde meydana gelen tartar oluşumu giderilir.

Bu sistemde dişi beyazlatan ve güçlendiren iki farklı jel karıştırılarak uygulama yapılmakta. Bu sistemle tek seansta ağrısız diş beyazlatma yapmak mümkün olmakta. 

Dişlerinizi daha parlak bir görünüme kavuşturmak için deneyebileceğiniz doğal diş beyazlatma seçeneklerinden bazıları bunlar. Her ne kadar yan etkileri olmayan materyallerle yapılan işlemler olsa da bu yöntemlerden herhangi birini uygulamadan önce diş hekiminize danışınız.

Ardından macun kullanmaksızın, diş fileırçanızla dişlerinizi temizleyin ve ağzınızı bol suyla çalkalayın. Sararan Diş Nasıl Beyazlar?

Karbonat, yapısı gereği dişlerin beyazlamasına yardımcı olurken tarçın ve adaçayı antibakteriyel görevi üstlenerek dişlerin ve diş etlerinin temizlenmesine lawnımcı olan doğal bir diş beyazlatma yöntemidir.

Dişlerde renk değişikliğine neden olan maddeler renksiz diş beyazlatma maddeler ile değiştirilerek beyazlatma diş beyazlatma gerçekleşir. Diş beyazlatma fiyatları ise yaptırmak istediğiniz uygulamalara göre değişir.

Dişlerde iç ve dış lekelere neden olan kromojenleri temizlemek için beyazlatma jeli kullanma işlemi ‘diş diş beyazlatma beyazlatma’ olarak bilinir. Diş beyazlatma işleminden sonra diş, orijinal rengine göre daha açık ve daha belirgin hale gelecektir.

Diş beyazlatma tedavisinin 16 yaşından daha diş beyazlatma küçük yaştaki hastalara uygulanması yanlıştır. Bu yaşlarda olan hastalarda pulpa odası ve diş sinirlerinin olduğu bölge en geniş boyutlardadır.

bu işlemin rahatsız edici özelliği şu, ilaç diş minesine işlediği için sızlama yapıyor. bu sızlama sanki çürümekte olan bir dişiniz varmış da bu dişe soğUnited kingdom ya da sıcak dokunuyormuş gibi. eğer ön dişlerinizde dolgu var ise, kendi dişlerinizin aşırı beyazlaması sebebiyle bu dolguların rengi koyu kalabiliyor. bu yüzden değişmeleri icap edebilir. ana fikir olarak aşırı beyaz ve parlak dişleriniz oluyor olmasına ama parası çAlright ve zahmetli.

Diş beyazlatma sonrası dikkat edilmesi gerekenler size açıkça hekiminiz tarafından measurement bildirilecek ve planlamalar yapılacaktır. Diş beyazlatma sonrası ağız bakımınıza devam etmeli ve dişlerinizi korumalısınız. Aksi taktirde bir süre sonra beyazlık etkisini yitirebilir.

Tüm beyazlatma jelleri dişlerde az ya da fazla hassasiyete neden olur. Soğuk-sıcak sıvılara ve havaya karşı dişlerde oluşan hassasiyet bireylere rahatsızlık verebilir. Bu uygulamanın olağan olan ve standard bir yan etkisidir. Hassasiyet 24-forty diş beyazlatma eight saatlik zaman zarfı içinde geçmezse beyazlatıcı kullanma işlemine son verilmesi gerekir. Bu tarz hassasiyet durumu olduğunda , diş doktorunuzun uygulayacağı florür ve sizing önermekte olacağı tedavi kremleri bu diş hassasiyetini olabildiğince azaltacaktır.

Report this wiki page